Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

TE REJA

Ju njoftojmë se nesër datë 23 Shtator fillon faza e dytë e aplikimeve online për studimet universitare për kandidatët që nuk kanë aplikuar,...

Forum Urban

Dje, në datën 27 shtator, në ambjentet e U_POLIS u mbajt leksioni i hapur "Arkitektura e Armatosur" nga arkitekti Elopold Lambert.
...

Event

Në datën 26 shtator, ndodhi hapja zyrtare e aktiviteteve të Tirana Architecture Weeks 2016. Ceremonia u hap nga fjalimi përshëndetës i Prof....

Nderkombetarizimi

Lidhje dhe Partneritete

Universiteti POLIS ka njё angazhim tё konsiderueshёm ndaj shkёmbimit ndёrkombёtar. U_POLIS ёshtё Universiteti i parё shqiptar nёnshkrues zyrtar...

Lexo me shume...

 

porno
porno izle sikis izle porno