MAD Gallery

MAD Gallery

MAD Center “Gëzim Qëndro” është një hapësirë multifunksionale e Universitetit POLIS, kushtuar ekspozitave të projekteve artistike, dizajnuese dhe arkitekturore. Misioni i MAD Center është të ofrojë një hapësirë të shprehjes së lirë dhe proaktive për studentët e Universitetit POLIS dhe për të gjithë krijuesit që kanë një propozim ekspozite, që ka të bëjë me çështje sociale bashkëkohore.
Programi i MAD u ofron studentëve gjithashtu mundësinë që të studiojnë nga afër punën e artistëve dhe stilistëve të njohur, t’i dëgjojnë ata të flasin në leksione, apo edhe t’i takojnë personalisht – këtu në Universitet. Që nga viti 2011, në ambientet e MAD Center “Gëzim Qëndro” janë ekspozuar punët e disa prej figurave më domethënëse të artit dhe dizajnit shqiptar, duke përfshirë Gëzim Qëndron, Edi Hilën, Thoma Thomai Dhamo, Danish Jukniu etj.

The Art & Design Forums are a series of open discussions with some of the personalities from the world of art and culture in general, active in Albania. These Forums aim to generate debate around the most interesting themes of our contemporaneity and the methods used by artists to explore and visualize them.

FORUMET E ARTIT & DIZAJNIT
Publications