Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

TE REJA

Polised është një aktivitet i konceptuar nga studentët e Universitetit POLIS + ALUMNI, për të themeluar një traditë ku pas nje viti pune të palodhshme, vlerat dhe arritjet manifestohen jo më vetëm midis nesh, por me të gjithe ju!
Në datë 16 Qershor 2017 ora 12:30 në Universitetin POLIS do te zhvillohet aktiviteti “Energy Audit and Nearly-Zero Energy Buildings (nZEB) for Energy Efficiency Targets in the Albanian Buildings Sector (EEAinABS)”. 
 

Më datë 17 Maj në orën 19:00, Universiteti Polis organizon një festë për ribashkimin e shoqatës se Polis Alumni bashkë ne stafin.

Me rastin e “Ditës së Tokës”, studentët dhe stafi i Universitetit Polis organizuan një aktivitet për mbjelljen e pemëve, pastrimin e pyllit dhe bregut të liqenit nga mbetjet e ngurta urbane, ne zonën e liqenit të Sharrës. 

 

 

Sot më datë 18.04.2017, Universiteti POLIS mori pjesë në një takim ekspertësh të fokusuar në punësimin e të diplomuarve në Ballkanin Perëndimor, aktivitet i organizuar nga Perform në ambientet e UET.
 
Filluan tashmë përgatitjet për Kampionatin e Futbollit në Universitetin POLIS, tashmë traditë ndërmjet ekipeve të studentëve por dhe stafit.

Drejtues për një ditë - Nismë e programit Junior Achievement Europe Realizuar me mbështetjen financiare të: Credins Bank, U.S. Embassy-Tirana, Unioni Financiar Tiranë, dhe me mbështetjen e Prosound Rental, Vizion+ Tv, etj.

Text Resize

-A A +A
bodrum escort