Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Festivali Mjedisor EFFA 2017, dt. 27 Tetor në U_POLIS

Text Resize

-A A +A
Në kuadër të Festivalit Mjedisor EFFA 2017, ditën e premte dt. 27 Tetor ora 12:00, në ambjentet e Universitetit POLIS do te shfaqet filmi francez “Longyearbyen, a bipolar city” (57').
 
Filmi trajton problematika që lidhen me qytetin dhe mjedisin.
 
Klikoni ketu për të parë festivalin e mjedisit, "Environment Film Festival".
 
 
Juicebox_foto: 
Dates: 
E enjte, October 26, 2017 - 10:30
bodrum escort