Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Ekspozita me titull "Nikola Arsen Idromeno"

Text Resize

-A A +A
Sot më datë 4 Maj 2017 në oren 16:00 në Galerine MAD Center do të hapet ekspozita e autorit Dr. Ing. Ark. Skënder Luzati, dedikuar punëve dhe jetës së Arkitektit të njohur Nikola Arsen Idromeno, të perzgjedhura nga arkivi i tij dhe të kuruara nga Prof. Agron Mesi.
 
Gjithashtu do bëhet prezantimi i librave nga autori Skënder Luzati:
 
1. Nikola Arsen Idromeno – Personalitet i arkitekturës së Rilindjes dhe Pavarësisë Kombëtare.
2. Qyteti i Shkodrës – Urbanistika dhe Arkitektura gjatë Rilindjes së Pavarësisë Kombëtare.
 
 
 
 
 
bodrum escort