Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Rikthehet tradita e “Ditës së Librit” në Universitetin POLIS.

Text Resize

-A A +A
Muaji Prill përkon me muajin dhe ditën e librit në mbarë botën. Në kuadër të kësaj dite studentë e staf të universitetit, ndërmorën nismën dhe organizuan në datat 7-8 Prill, në ambientet e Universitetit POLIS në bashkëpunim me shtëpinë botuese Pegi, “Ditën e Librit”. Ky aktivitet u organizua në një format panairi, ku të gjithë studentët dhe stafi i POLIS patën mundësi të gjenin si librin artistik ashtu dhe atë teknik e professional.
Eventi u prit me shumë interes nga studentët, të cilet u njohën më nga afër me botimet e POLIS_Press.   
 
 
 
 
 
 
bodrum escort