Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Forum i Hapur

Text Resize

-A A +A
Dje, në datën 27 shtator, në ambjentet e U_POLIS u mbajt leksioni i hapur "Arkitektura e Armatosur" nga arkitekti Elopold Lambert.

Data 26 shtator shënon hapjen zyrtare të Tirana Architecture Weeks 2016, një Bienale e arkitekturës, e krijuar nga Universiteti POLIS dhe Co-PLAN që prej vitit 2012.Aktivitetet e TAW 2016 do të vazhdojnë deri në datën 28 tetor me shumë evente, lek

bodrum escort