Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Forum i Hapur

Text Resize

-A A +A
Në datën 28 Tetor, përfaqësuesit e EcoLogicStudio ishin ata që përmbyllën Tirana Architecture Weeks 2016 me leksionin e tyre të hapur në orën 11:00 në ambjentet e Universitetit POLIS.
Universiteti POLIS pati kënaqësinë të mirëpresë një leksion të hapur nga Jacob Buur, datë 25 Tetor, ora 11:00 në ambjentet e POLIS. 
Leksioni titullohej "Projektimi i mjeteve të bashkëprojektimit". 
 

Universiteti POLIS dhe Tirana Architecture Weeks kishin kënaqësinë të ftonin në datën 17 tetor, ora 11:00, profesoren e asociuar të  Universitetit Teknik të Rigës në Latvi, znj. Linda Krage .

bodrum escort