Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Event

Text Resize

-A A +A
Data 28 Tetor shënoi mbylljen e 5 javëve të Tirana Architecture ëeeks 2016, ku ishin shumë të ftuar që dhanë kontributin e tyre me leksione, ëorkshope dhe evente te ndryshme.
Ne datën 24 Tetor ka nisur në POLIS viti i ri akademik 2016-2017. Çdo student pati rastin të prezantohet me programin dhe stafin përkatës, sipas degëve të përzgjedhura. 
U_POLIS ka kënaqëisnë të paraqese publikimin më të fundit të POLIS_PRESS: "Tirana, qyteti i munguar" nga bashkëautorët Sotir Dhamo, Gjergji Thomai dhe Besnik Aliaj!
Në datën 13 tetor u zhvillua konferenca finale e projektit TEMPUS, i financuar nga Bashkimi Evropian dhe drejtuar për herë të parë nga një Institucion i Arsimit të Lartë në Shqipëri, Universieti POLIS.
 

Në datën 11 Tetor, ora 18:00 në U_ POLIS dhe TAW zhvilloi eventin e rradhës të organizuar nga U_POLIS dhe Instituti Italian i Kulturës në Tiranë.

Organizatorët e Tirana Architecture Weeks 2016 "Arkitektura që ka rëndësi" ju fton të merrni pjesë në ekspozitën "The Swiss touch in ladscape architecture" dhe në leksionin e hapur nga Prof. Michael Jacob.
bodrum escort