Universiteti POLIS fitues në TIRANA INC

tiranainc
Njoftime

Universiteti POLIS fitues në TIRANA INC

Përfundon me sukses konkurimi i talenteve tësipërmarrjes. 10 ekipe finaliste shkëlqyen me ide. Studentët e Universitetit POLIS në degën ShkencaKompjuterike: Xhesiana Brahimi (viti 3), Dionis Uliu (viti 3) dhe Amoreld Mija (viti 2) u shpallën fitues të DEMO_Day organizuar nga TiranaInc. me mbështetjen e EU4Innovation, GIS dhe SIDA. Fituesin tanë të talentuar morën cmimin e publikut dhe të jurisë ndërkombëtare, falë të cilave siguruan jo vetëm mbështetje financiare për sipërmarrjen e tyre inovative “RentNow”, por edhe do të ekspozohen në dy takime të mëdha trajnimi europian për inovatorët në Paris, Francë dhe në Berlin, Gjermani.
Krenar për studentët tanë të talentuar! Krenar për shkollat tona të ICT dhe të Biznesit!
Krenar për 10 grupet finalistët nga gjithë shkollat e vendit. Sot të gjithë janë fitues. Urime!
Urime gjjthashtu TiranaInc dhe Inovation Factory  në Universiteti POLIS