Workshop për maturanët

WhatsApp Image 2023-02-09 at 2.38.30 PM
Njoftime

Workshop për maturanët

Workshop Për Maturanët

Universiteti POLIS ju fton të bëheni pjesë e një experience fantastike ku keni mundësinë të përfitoni dhe mësoni mbi programet që Universiteti ynë ofron. Departamenti i Arkitiekturë ,Inxhinieri dhe Urbanistike pranë Universitetit POLIS organizon workshopin për maturantët. Regjistrohu në këtë LINK:
https://docs.google.com/forms/d/1Vrcz2ICsj3BXxm2yGMzMfziOeKQPmTwxYInwMir6skI/edit

#workshopinetalentit #inxhinieri_ndertimi #arkitekture #planifikkmurban #Matura_2023

www.universitetipolis.edu.al