Panairi dhe Forumi Ndërkombëtar i Energjisë

ENERGY 23 EXPO AND FORUM
Njoftime

Panairi dhe Forumi Ndërkombëtar i Energjisë

Universiteti POLIS merr pjesë në datat 29-31 Mars 2022 në Edicionin e 5-të të Panairit dhe Forumit Ndërkombëtar të Energjisë.
“Mundësi në vorbullën e krizës”: Energy Expo & Forum 2023 do të trajtojë situatën aktuale të sektorit të energjisë, krizën në të cilën ndodhet sot bota, ndaj të cilës nuk është imune as Shqipëria. Edhe në këtë edicion, energjia e rinovueshme do të jetë temë kryesore. Synimi është diversifikimi i burimeve të energjisë, rritja e sigurisë së furnizimit dhe zvogëlimi i importeve.