Universiteti POLIS shpall listat përfundimtare të fituesve për vitin akademik 2022 – 2023 për RAUNDIN E DYTË

R7-min
Njoftime

Universiteti POLIS shpall listat përfundimtare të fituesve për vitin akademik 2022 – 2023 për RAUNDIN E DYTË

Universiteti POLIS shpall listat përfundimtare të fituesve për vitin akademik 2022 – 2023 për RAUNDIN E DYTË për Programet e Studimit:

Administrim Biznesi
Arkitekturë dhe Dizajn Urban
Planifikim dhe Menaxhim Urban
Art dhe Dizajn
Inxhinieri Ndërtimi
Shkenca Kompjuterike
Studime Mjedisore
Program Profesional në Efiçencë Energjitike
Program Profesional në Mirëmbajtje e Rrjeteve Kompjuterike

Për më shumë mund të kontaktoni si vijon:
Pranime: +355 69 40 88 111 / +355 69 40 61 339
Tel: +355.(0)4.2407420 / +355.(0)4.2407421
Fax: +355. (0)4.2407422
Email: marketim@universitetipolis.edu.al
Website: www.universitetipolis.edu.al

Ju mirëpresim!