FPMMU & FKZH- Ceremonia e Diplomimit 23 Nëntor 2023

20231102_153156_0000
Njoftime

FPMMU & FKZH- Ceremonia e Diplomimit 23 Nëntor 2023

CEREMONIA E DIPLOMIMIT TË FPMMU & FKZH
Save the date / Rezervoni datën


FAKULTETI PLANIFIKIM, MJEDIS, BIZNES
FAKULTETI PËR KËRKIM E ZHVILLIM
(Restaurim, Shkencat Kompjuterike, Shkolla Profesionale)

Moderator: Dr. Valerio Perna
16:30 Akomodimi i të ftuarve (diplomanti+ 1 familjar)
17:00 Hapja e ceremonisë (moderatori)
17:10 Fjala e Rektorit Prof. Dr. Besnik Aliaj
17:25 Referim, Dekani i #FPMMU & #FKZH
17:35 Përshendetje e përfaqësuesit të studentëve
17:40 Projektim video me momente nga jeta studentore në U-POLIS
17:45 Ceremonia e shpërndarjes së diplomave
18:30 Mbyllja e ceremonisë dhe foto grupi
18:30 Cocktail @ MoTown


Ju mirëpresim


Universiteti Polis
Rr. Bylis 12, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 5 Kashar, Tirane
Tel: +355 (4) 2407420 / 2407421 Cel: +355 (0) 694088111


www.universitetipolis.edu.al;
info@universitetipolis.edu.al