Rovena Qirici

Head of the Admission Office

Rovena Qirici

Departamenti: 
Qendra Kërkimore e Qëndrueshmërisë

Kontakt: 
rovena_qirici@universitetipolis.edu.al

PROFILI AKADEMIK

Rovena punon në zyrën e pranimeve që nga dhjetori i vitit 2019. Ka një diplomë Msc. në Gjuhë dhe Letërsi,Universiteti i Tiranës dhe një MA në Çështje Sociale dhe Burimet Njerëzore (U-Polis dhe IHS/Erasmus University Roterdam Holande), si dhe në Administrim Biznesi, profili Marketing (U-Polis dhe IPAG Paris France). Rovena më pëprpara ka dhënë kontributin e saj në zyrën e karrierës dhe në njësinë e Bibliotekës.

Ajo ka marrë pjesë në trajnime profesionale që Universiteti POLIS, ka zhvilluar brenda institucionit por dhe jashtë vendit sikurse janë edhe projektet Erasmus +, Key Action 2. Projekti Gradua, Idea Qainal etj.

Mos ngurroni të më kontaktoni sa herë që keni pyetje, keni nevojë për udhëzime gjatë procesit të pranimit ose dëshironi të planifikoni një vizitë në POLIS. Do të doja t`ju ftoja në kampusin tonë si vizitor dhe student