Arben Shtylla

Doc. Dr. Ark.

ARBEN SHTYLLA

Departamenti: 
Arkitekturë dhe Inxhinieri
Kontakt:
arben_shtylla@universitetipolis.edu.al

PROFILI AKADEMIK

Ka një eksperience mbi 40 vjeçare ne projektimin e veprave te tipologjive te ndryshme, ne shume qytete te Shqipërisë.  Qe nga viti 1991, kur ka krijuar studion SASH (Studio Arkitektura Shtylla) ka projektuar dhe bashkëpunuar me një sere partneresh te huaj për projekte dhe studime ndërkombëtare, financime te Bankës Botërore, Komunitetit Evropian, etj.

Krahas punës projektuese, Prof. Arben Shtylla është nga veteranët e Institucionit tonë që kontribuon  Universiteti Polis që në ditët para të ekzistencës së shkollës së arkitekturës, bashkë me themeluesit dhe personelin kyç të saj.

Studioja qe ai drejton prej vitesh në Polis ka pësuar një evoluim falë një ekipi cilësor që ai ka krijuar e konsoliduar ndër vite si dhe përvojës personale profesionale si arkitekt i lirë.