FAD- Ceremonia e Diplomimit 22 Nëntor 2023

WhatsApp Image 2023-11-02 at 15.32.12_6ad760f7
Njoftime

FAD- Ceremonia e Diplomimit 22 Nëntor 2023

CEREMONIA E DIPLOMIMIT TE FAD 2023
Save the date / Rezervoni daten.


FAKULTETI ARKITEKTURË, INXHINJERI DHE DIZAJN


Moderator: Dr. Valerio Perna
16:30 Akomodimi i të ftuarve (diplomantët + 1 familjar/i afërm)
17:00 Hapja e ceremonisë (moderatori)
17:10 Fjalë përshendetëse, Rektori Prof. Dr. Besnik Aliaj
17:25 Referim, Dekani i FAD Dr. Ledian Bregasi
17:35 Përshendetje e përfaqësuesit të studentëve
17:40 Projektim – video me momente nga jeta studentore në POLIS
17:45 Ceremonia e shpërndarjes së diplomave
18:30 Mbyllja e ceremonisë dhe foto grupi
18:30 Cocktail @ MoTown Ju mirëpresim!

Ju mirëpresim!


Universiteti Polis
Rr. Bylis 12, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 5 Kashar, Tirane
Tel: +355 (4) 2407420 / 2407421, Cel: +355 (0) 694088111


www.universitetipolis.edu.al;