CEREMONIA E DIPLOMIMIT FPMMU DHE FKZH

FMMU e FKZH
Njoftime

CEREMONIA E DIPLOMIMIT FPMMU DHE FKZH

Universiteti POLIS ka kënaqësinë të njoftojë studentët e Fakultetit Planifikim, Mjedis dhe Menaxhim Urban dhe Fakultetit Kërkim dhe Zhvillim, se ditën e enjte datë 24 Nëntor 2022, ora 16:00, do të zhvillohet në hollin kryesor të universitetit CEREMONIA E DIPLOMIMIT për studentët e diplomuar të vitit akademik 2021-2022, në programet:
MSc Planifikim dhe Menaxhim Urban
BSc Studime Mjedisore
MSc Menaxhim Mjedisor Urban
Master Profesional në Administrim Biznesi
Master Profesional në Planifikim Hapësinor dhe GIS
si dhe në
BSc Shkenca Kompjuterike
Shkollë Profesionale për Mirëbajtje Rrjetesh Kompjuterike dhe Eficiencë Energjitike.
Save the date!