CEREMONIA E DIPLOMIMIT FAD

FADI
Njoftime

CEREMONIA E DIPLOMIMIT FAD

Universiteti POLIS ka kënaqësinë të njoftojë studentët e Fakultetit Arkitekturë dhe Dizajn, se ditën e mërkurë datë 23 Nëntor 2022, ora 16:00, do të zhvillohet në hollin kryesor të universitetit CEREMONIA E DIPLOMIMIT për studentët e diplomuar të vitit akademik 2021-2022, në programet:
MSc Arkitekturë dhe Dizajn Urban
BSc Art Dizajn
MSc Dizajn i Aplikuar
BSc dhe MSc Inxhinieri Ndërtimi
Master Profesional Dizajn Parametrik
Save the date!