Takim i rektorit të universitetit Polis dhe zv.rektorëve dhe delegacioneve përkatës të universiteteve të Minho-s Portugali dhe Politeknikut të Barit

Vizita

About The Event

Rektori i Universitetit POLIS priti në takim në zyrën e tij zv.Rektorët dhe delegacionet përkatëse të Universiteteve të Minho-s Portugali dhe Politeknikut të Barit.

Përveç bashkëpunimit historik përmes prgrameve Erasmus të BE-së 🇪🇺 u ra dakort për nenshkrimin e marrveshjeve të nivelit institucional-rektorial (MoU) për të shkuar drejt programeve të përbashkëta (Master, PhD), projekteve për shkencën (Horizon Europe, dhe për zhvillimin (IPA), shkëmbim stafi, studentësh, njohurish dhe teknologjie, etj.

Go Polis International

Location

Universiteti Polis

Website www.universitetipolis.edu.al