Panairi Karrierës në Universitetin POLIS

panairi karrieres

About The Event

Zyra e Karrierës dhe Alumni pranë Universitetit POLIS,  organizojnë në ambientet e Universitetit POLIS, në datën 24 Maj 2022 ora 10:00-14:00 Panairin e Karrierës.

Tashmë Panairi i Karrierës pranë Universitetit POLIS po kthehet në një traditë, si hapësirë komunikuese mes studentëve dhe Bizneseve/Insitucioneve.

Ky event përfaqëson një mundësi të shkëlqyer ndërveprimi midis universitetit, institucioneve publike, sipërmarrjeve si dhe organizatave të profileve të ndryshme në të gjithë vendin. Në këtë linjë, synimi është që nëpërmjet këtij organizimi të krijohen mundësi dhe facilitohen kontaktet direkt të punëdhënësit me punëmarrësit e tyre potencial, dhe jo vetëm.

Do te ishte shume kenaqesi nese do te na bashkoheshit me stenden tuaj.

Location

Universiteti Polis

Website www.universitetipolis.edu.al