ARKITEKTURA dhe URBANISTIKA E SHEK. XX në SHQIPËRI

Saranda

About The Event

Doli nga shtypi botimi më i fundit i POLIS-Press dhe AQTN “#SARANDA – #Qyteti i #Munguar” me bashkëautorë pedagogët Dr. Sotir Dhamo, Dr. Gjergji Thomai dhe Prof. Besnik Aliaj.

Ky botim është pjesë e kolanës së qyteteve të “munguara” të cilat POLIS-Press boton, nisur me “TIRANA – Qytet i Munguar”. Në thelb kolana ballafaqon zhvillimet e planifikuara përmes planeve rregullues dhe zbatimit faktik, duke hedhur dritë mbi ato ide dhe projekte që kanë mbetur të parealizuara, pra qe sot mungojnë dhe mund t’i kishin dhënë qytetit tjetër perspective.

Botimin e gjeni në U-Polis, dhe libraritë “Adrion”, “Albania”, Libri Universitar, TiranaBook, Bukinisti, në Tiranë. Urime autorëve dhe Polis-Press.

Location

Universiteti Polis

Website www.universitetipolis.edu.al