Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

TE REJA

Të dashur studentë, Fakulteti Planifikim, Mjedis dhe Menaxhim Urban, në bashkëpunim me Këshillin Studentor organizojnë Konferencën Studentore 2017, (KSUP 2017) me temë:

Ashtu si çdo vit tjeter, Universiteti POLIS mbështet nismën e Kryqit të Kuq për dhurimin e gjakut.

Në daten 25 Janar 2017, studentët e vitit të dytë te degës Arkitekturë dhe Inxhinieri Ndërtimi ishin në nyjen e betonit të kompanise “Vega”shpk. Vizita kishte për qëllim:
 

Studentët e vitit të tretë të Inxhinierisë së Ndërtimit në U_POLIS organizuan këtë javë diskutim praktik në terren per:

1. Konkretizimin e llogaritjeve në aftësi mbajtëse dhe sizmicitet të ndërtesave ekzistuese TIP me muraturë .

Universiteti POLIS ju uron Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 2017!

Qoftë një vit i sukseseve dhe mirëqenies, i arritjeve të reja në punë, i lumturisë dhe vetëbesimit në të ardhmen.

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se ditën e Mërkurë, më datë 21 Dhjetor 2016, në orën 17:00, do të zhvillohet ceremonia e e shpërndarjes së diplomave.
 

Text Resize

-A A +A
bodrum escort