Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Leksione të hapura @ POLIS

Text Resize

-A A +A

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në dy leksione të hapura të organizuara nga Universiteti POLIS me Prof. Pantelis Skayannis, Director of the Research Unit of Infrastructure, Technology Policy and Development in the Department of Planning and Regional Development, University of Thessaly.

Leksioni i pare: 12 Janar (e Premte), ora 14:00, në klasën A3.
“European corridors and the development of transport corridors in Greece”

Leksioni i dytë: 13 Janar (e Shtunë), ora 09:00, në klasën A3.
“Active urban mobility in the Greek cities in the context of sustainable urban mobility”

Ju mirëpresim!

bodrum escort