Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

FTESE: Ceremonia e Diplomimit të studentëve të vitit akademik 2016-2017

Text Resize

-A A +A

(Universiteti POLIS, datë 07 dhjetor, ora 17.00, holli kryesor)

Kemi kënaqësinë të njoftojmë se ditën e enjte, datë 7 dhjetor 2017, ora 17.00, Universiteti POLIS organizon ceremoninë e diplomimit për studentët e vitit akademik 2016-2017.
Kjo është një ditë shumë e rëndësishme për studentët dhe familjaret e tyre që shënon kurorëzimin e punës, përkushtimit, dhe investimit të tyre gjatë këtyre viteve studim në Polis.

Me këtë rast ftojmë të gjithë të diplomuarit që të marrin pjesë në këtë ceremoni të shoqeruar nga 1-2 familjare ose persona të afërt. Ceremonia sipas traditës zhvillohet në hollin e katit të parë të universitetit.

 

Më poshtë bashkangjitur gjeni programin e ceremonisë së diplomimit:

bodrum escort