Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

UNIVERSITETI POLIS ANËTAR I EUCEET - European Civil Engineering Education and Training Association

Text Resize

-A A +A

Departamenti i Inxhinierisë së Ndërtimit i Universitetit POLIS antarësohet në Rrjetin e Shkollave Evropiane të Inxhinierisë së Ndërtimit EUCEET – European Civil Engineering Education and Training Association, ku bëjne pjesë disa prej universiteteve më prestigjoze të Inxhinierisë në Angli, Danimarkë, Belgjikë, Gjermani, Francë, Hollandë, Itali, Spanjë etj. Ky është një hap shumë i rëndësishëm dhe një tjetër njohje ndërkombëtare e programeve tona në këtë fushë: Bachelor, Master Profesional dhe Master Shkencor.

Dates: 
E martë, November 21, 2017 - 14:30
BashkangjiturMadhësia
PDF icon Certificate membership_Polis Univ._nov 2017.pdf47.88 KB
bodrum escort