Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

PARTY "SHIFNA N'GARAZH"

Text Resize

-A A +A

Ditën e premte, më datë 3 nëntor, në ambientet e Unviersitetit POLIS u organizua party “Shifna n` garazh 2”, party i përvitshëm për mirëseardhjen e studentëve të rinj, një nismë kjo e Përfaqësisë Studentore.
Ky ishte eventi i parë për këtë vit të ri akademik.
Pjesë e festës dhe argëtimit ishin jo vetëm studentët por dhe stafi i Universitetit POLIS. Ky ishte momenti më i përshtatshëm për t’i uruar një vit të mbarë dhe për të rifilluar për këtë vit jetën sociale në POLIS bashkë me studentët.

Dates: 
E enjte, November 9, 2017 - 16:15
bodrum escort