Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

FORUMI I PARË NDËRKOMBËTAR MBI ARKITEKTURËN DHE URBANIZMIN Tiranë, 14-16 Dhjetor 2017

Text Resize

-A A +A

Shkolla e Arkitekturës në Universitetin POLIS i bashkohet iniciativës së FAU Fakultetit të Arkitekturës dhe Urbanizmit në Universitetin Politeknik të Tiranës dhe shkollave të tjera të Arkitekturës.

Ju lutemi vizitoni web-in e mëposhtëm dhe aplikoni për pjesëmarrje ose dërgoni abstraktin e artikullit / prezantimit tuaj komitetit organizues.

http://fau.edu.al/home-1/

Juicebox_foto: 
Dates: 
E enjte, November 2, 2017 - 17:30
bodrum escort