Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

ENTREPRENEURSHIP SUMMER SCHOOL! @ Universiteti Polis with Tuck Business School Dartmouth ...

Text Resize

-A A +A
Hapen aplikimet për programin veror të sipërmarrjes BIESS 2017 - Program mbi sipërmarrjen me petagogët më të mirë nga Tuck Business School Dartmouth.
Shkolla e parë Verore Ndërkombëtare e Sipërmarrjes në Ballkan (The Balkans International Entrepreneurship Summer School), do të zhvillohet në datat 17- 24 Gusht 2017 në Tiranë, e drejtuar nga lektori dhe sipërmarrësi i njohur shqiptar Gazmend Haxhia, Prof. Dr. Gregg Fairbrothers dhe Catalina Gorla, nga Dartmouth College në SHBA, e të tjerë.
 
Ky program kombinon liderat e sipërmarrjes nga vende të ndryshme të botës, investitorë dhe mentorë lokalë do ju prezantojnë me një rrjet ekskluziv individësh që mund të ndihmojnë zhvillimin e një ideje e ta kthejne atë në biznes. Programi do të jetë në Anglisht, intensiv pergjatë një jave, me qëllim edukativ por edhe trajnues.
 
Për detaje të tjera dhe/ose për të aplikuar, klikoni Ketu ose mos hezitoni të na kontaktoni në: info@biess.org.al
Dates: 
E enjte, July 27, 2017 - 16:00
bodrum escort