Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

BËHU GATI PËR POLIS !!!

Text Resize

-A A +A
Universiteti POLIS, ju fton të bëheni pjesë e komunitetit të tij bashkëkohor dhe avangard në fushën e arsimit të lartë kombëtar dhe më gjerë.
 
Për të gjithë ata të cilët janë të interesuar, ju fton të ndiqni të rejat më të fundit të universitetit dhe një video prezantuese duke klikuar ketu.
 
Faleminderit të gjithë stafit që mundësoi këtë përmbledhje!
 
Ne dimë ta jetojmë jetën sipas vlerave më të mira të shoqërisë dhe do të vazhdojmë ta konsolidojmë POLIS-in si një hapësirë për mendimin e pavarur.
 
bodrum escort