Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Universiteti POLIS mori pjesë në një takim në Ambasadën Amerikane bashkë me një grup studentësh të ardhur nga Universiteti Teknologjik Lawrence, në kuadër të programit të shkëmbimit ndërmjet Universiteteve

Text Resize

-A A +A
Profesori dhe ish Fulbright-isti James Stevens solli në Shqipëri një grup studentësh nga Universiteti Teknologjik Lawrence në Miçigan në një program shkëmbimi dy javor për të punuar me kolegët e tyre në Universitetin Polis.
 
Dje, më datë 22 Maj 2017, ata morën pjesë në një takim në Ambasaden Amerikane.
 
Takimi konsistoi në bashkëpunimin e frytshëm ndërmjet POLIS dhe Universitetit Teknologjik Lawrence dhe se si kjo lidhje mund të rritet e shëndetshme në të ardhmen.
 
Pjesë e diskutimit ishin stafi dhe studentët e Universitetit POLIS dhe studentët e Universitetit Teknologjik Lawrence, sëbashku me Jeams Stevens, nje profesor i
Universitetit Teknologjik Lawrence, që aktualisht jep mësim në Universitetin POLIS.
 
Ne jemi të lumtur të themi se ka një mbështetje të madhe ndaj këtij bashkëpunimi akademik midis Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe jemi të përkushtuar ta vazhdojmë këtë më tej. Shkëmbimet studentore janë mënyra më e mirë për të forcuar lidhjet ndërmjet Shteteve të Bashkuara dhe Shqipërisë.
 
Dates: 
E martë, May 23, 2017 - 10:45
bodrum escort