Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Festa Alumni

Text Resize

-A A +A

Më datë 17 Maj në orën 19:00, Universiteti Polis organizon një festë për ribashkimin e shoqatës se Polis Alumni bashkë ne stafin. Festa do të zhvillohet në ambjentet e Hall-it, brënda dhe jashtë në oborr, shoqëruar me disa evenimente të tjera organizuar nga vetë alumni, si ekspozita të punëve të tyre, kokteil, rikujtime të disa momenteve të kaluara gjatë viteve të shkollës, etj.

 

 

bodrum escort