Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Nisin përgatitjet për edicionin e parë të POLIS GOT TALENT!

Text Resize

-A A +A
Këshilli Studentor i U_POLIS filloi përgatitjet për edicionin e parë të POLIS GOT TALENT! Nëse mendon se ke talent për të kënduar, kërcyer, recituar, stand-up comedy apo çfarëdolloj gjëje tjetër që mund të jetë argëtuese, APLIKO TANI!  http://bit.do/polisgottalent 
 
Mund të konkuroni solo, duo ose grup. Aplikimet priten deri në datën 14/04/2017! 
 
 
bodrum escort