Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Rikthehet tradita e “Ditës së Librit” dhe “POLIS Book Club”

Text Resize

-A A +A
Këtë fundjavë, në datat 7-8 Prill, Universiteti POLIS në bashkëpunim me shtëpinë botuese Pegi , organizon “Ditën e Librit” në një format panairi, ku të gjithë studentët dhe stafi i POLIS do të mund të gjejnë botime të POLIS_Press si dhe botime artistike me çmime në ofertë.
Mos ngurroni të bëheni pjesë e këtij panairi dhe të pasuroni biblotekat tuaja.
Së shpejti “POLIS Book Club” do të ketë një ditë të dedikuar për botime dhe diskutime interesante!
 
bodrum escort