Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Future Architecture Platform: U_POLIS merr pjesë në Konferencë vjetore në Ljubjanë

Text Resize

-A A +A

Si pjesë e “Future Architecture Platform” nëpërmjet Tirana Architecture Week dhe Tirana Design Week, në datën 16-18 shkurt Universiteti POLIS mori pjesë në Konferencën vjetore (Matchmaking Conference) që u zhvillua në Ljubljane në kuadër të kësaj platforme, dhe prezantoi punën dhe misionin në Shqipëri në RTV 3 Sloveni si dhe në gazetën më të madhe në vend DELO.

Future Architecture Platform, e mbështetur nga projekti Creative Europe, bashkon institucionet më të rëndësishme në fushën e arkitekturës në Evropë, duke i dhënë mundësi arkitektëve të rinj të prezantojnë idetë e tyre për të Ardhmen e Arkitekturës,

Dates: 
E hënë, February 20, 2017 - 11:30
bodrum escort