Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Forum i Hapur

Text Resize

-A A +A

Ne daten 16 mars, ne Universitetin POLIS u zhvillua forumi i hapur i radhes me arkitekten italiane Silvia Lupini, bashkethemeluese e LOOP Landscape & Architecture Design.

Ne daten 8 shkurt 2016 nisi Workshop-i “Kerkime per Projektim” ne ambjentet e POLIS, nje aktivitet I drejtuar nga Prof.

Ne daten 29 janar, U_POLIS prezantoi botimin me te fundit te POLIS_PRESS, “Arkitektura dhe Moderniteti”, nje liber nga Prof. Antonino Saggio.

Ne daten 19 janar 2016, Prof. Scott Shall (Lawrence Tech University, SHBA) mbajti nje leksion te hapur ne universitetin POLIS.

bodrum escort