Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Forum i Hapur

Text Resize

-A A +A

Diten e martë, datë 24 maj, ora 11:00, në sallën A3 të Universitetit POLIS u transmetua filmi “JALAN”, një film mbi shkathtësinë në rrugët e Xhakartës, i sjellë nga Tomesen. 

Një film mjaft interesant që ja vlente ta shikoje!

Diten e martë, datë 24 maj, ora 11:00, në sallën A3 të Universitetit POLIS do të transmetohet filmi “JALAN”, një film mbi shkathtësinë në rrugët e Xhakartës, i sjellë nga Tomesen. 
 
Ditën e mërkurë, datë 25 maj, ora 13:30, në sallën A3 të Universitetit POLIS do të zhvillohet një forum i hapur nga inxhinieri i ndertimit, z. Astrit Kuçi, i cili do të flasë për “Gërmimet e thella”. 

Në datën 6 maj, ne oren 23:00, emisioni “Bibliotekë” që transmetohet në stacionin kombëtar televiziv TVSH mirëpriti z.

bodrum escort