Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Forum i Hapur

Text Resize

-A A +A

Sot në datën 14 shtator, në Universitetin POLIS po zhvillohet mbrojtja e diplomave për nivelin Bachelor (Art Design) dhe nivelin master shkencor “Dizajn i Aplikuar”.

I urojmë suksese studentëve.

Bashkëngjitur gjendet programi.

Të shtunën, datë 2 shtator 2016 u mbajt ceremonia e hapjes së Shkollës Verore të Komunitetit të Energjisë në Universitetin POLIS.
 
Fjala hapëse e Rektorit të Universitetit POLIS, Besnik Aliaj...
 
Ditën e martë, datë 21 Qershor, ora 11:00, në sallën A3 POLIS do të zhvillohet leksioni I hapur nga Prof. Maros Finka, Mr. Arch. PhD, me titull “Parimet për kursimet e energjisë në projektimin arkiteturor dhe urban” .
bodrum escort