Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Forum i Hapur

Text Resize

-A A +A
Universiteti POLIS dhe Tirana Architecture Weeks 2016 mirëpritën prof. Micheal Jakob të hënën, 10 Tetor, në një leksion të hapur.  
 
Të premten më datë 7 Tetor 2016, U_POLIS mirëpriti leksionin e hapur nga i ftuari i Tirana Architecture Weeks 2016, Jack Self.
 
Në datat 4-5-6 tetor 2016, u zhvilluan leksionet e hapura të radhës në kuadër të aktiviteteve të Tirana Architecture Weeks.
Sot në POLIS, datë 3 Tetor, ora 11:00, POLIS mirëpriti arkitektin Gjon Radovani për të dhënë një leksion të hapur me titull "Transmetimi i memories gjeneracionale elementi rendesishem ne zhvillimin territorial".
bodrum escort