Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Forum i Hapur

Text Resize

-A A +A

Në datën 16 Nëntor 2016, në Universitetin POLIS përfaqësues të AKIP (Aleancës Kundër Importit të Plehrave)  patën një takim mjaft interesant informal për të informuar mbi aktivitetin e tyre, me përfaqësues të shoqatës studentore dhe staf e aktivis

Aktiviteti i parë social për këtë vit të ri akademik 2016-2017, organizuar nga Këshilli Studentor ishte Festa e Thyerjes së Akullit "Shifna N'Garazh", u zhvillua në datën 4 Nëntor në Garazhin e POLIS.
 
Ftojmë të gjithë studentët e POLIS të bëhen pjesë e jetës studentore në Universitetin tonë!
Përfaqësia Studentore hap zyrtarisht aplikimet për Klubet Studentore 2016-2017!
bodrum escort