Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Forum i Hapur

Të dashur kolegë,

Në datën 16 Nëntor 2016, në Universitetin POLIS përfaqësues të AKIP (Aleancës Kundër Importit të Plehrave)  patën një takim mjaft interesant informal për të informuar mbi aktivitetin e tyre, me përfaqësues të shoqatës studentore dhe staf e aktivis

Aktiviteti i parë social për këtë vit të ri akademik 2016-2017, organizuar nga Këshilli Studentor ishte Festa e Thyerjes së Akullit "Shifna N'Garazh", u zhvillua në datën 4 Nëntor në Garazhin e POLIS.
 

Text Resize

-A A +A
bodrum escort