Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Event

Grupi i Sekretarëve të “Energy Community”, mirëpritur nga Universiteti POLIS dhe mbështetur nga GIZ ORF EE, në datën 4-5 Nëntor 2015 organizoi Takimin e Parë të Bordit për Shkollën Verore të Komunitetit të Energjisë.

Banka Botërore, në bashkëpunim me CoPLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit dhe Partnerët Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim, po zhvillojnë sot akt

Në datat 23-25 Tetor 2015, Universiteti Polis mori pjesë në Panairin "Energjia dhe Ndërtimi” organizuar nga Tirana EXPO Centre dhe Ministria e Energjisë dhe Industrisë.                        

Workshopi Teknik mbi “Stabilitetin Social dhe Angazhimin Qytetar” po mbahet në Universitetin POLIS në datat 14 – 16 tetor. Workshopi organizohet nga Co-Plan, në bashkëpunim me World Group Bank, Federal Ministry dhe i2UD.

Në kuadër të COP-21, Ambasada Franceze, organizon më 20 Tetor ora 17.00  shfaqjen e filmit « Akulli dhe Qielli » në Muzeun Historik Kombëtar.

Ftesa mundëson pjesëmarrje të pakufizuar për stafin dhë studentët e U_POLIS.

Universiteti POLIS ka kënaqësinë të ftojë publikun në prezantimet e temave të Diplomave të Sezonit të Shtatorit.

Nëse ke një diplomë Bachelor (minimalisht 3 vite studimi, 180 kredite) ose një Diplomë Universitare 4-5 vjeçare ose Master Shkencor dhe kërkon të specializohesh më tej, zgjidh një nga shkollat e larta më të mira në vend të specializuara e fokusuar

Sot me date 7 Korrik 2015 studente te deges Bachelor Art & Dizajn te Universitetit POLIS kryejne mbrojtjen e Diplomave per vitin akademik 2014 - 2015. Prezantimet u hapen me fjalen pershendetese te kryetarit te komisionit te diplomimit  Prof.

Nëse ke një diplomë Bachelor (minimalisht 3 vite studimi, 180 kredite) ose një Diplomë Universitare 4-5 vjeçare ose Master Shkencor dhe kërkon të specializohesh më tej, zgjidh një nga shkollat e larta më të mira në vend të specializuara e fokusuar

Text Resize

-A A +A
bodrum escort