Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Event

Text Resize

-A A +A

Aplikimet për regjistrime në Universitetin POLIS kane filluar nëpërmjet procedurës që ka vendosur Ministria e Arsimit dhe Sportit dhe vazhdojnë deri më datën 11 Gusht.

Në datë 29 qershor, në POLIS u zhvillua ekspozita me punime qeramike nga studentët e Art Dezajn, në kuadër të lendës "Modelimi dhe Teknika Artistike", udhëhequr nga prof. Thoma Thomai dhe Joana Dhiamandi.

Universiteti POLIS ka kënaqësinë t’ju ftojë në hapjen e Ekspozitës “Gra në Kohë” të piktorit të mirënjohur, Hasan Nallbani, me vepra në pikturë, të periudhës 2015-2016.

Ditën e premte, datë 27 maj, ora 10:00, ne sallen C1, në Universitetin POLIS do të zhvillohet konferenca “Universiteti, Zhvillimi dhe Inovacioni” nga Forumi i Pavarur i Rektorëve, ku do të jenë të pranishëm të gjithë rektorët e IAL-ve private, med

Tradita “Walking the city” u përjetua përsëri ditën e shtunë, datë 21 maj, ku stafi I POLIS bëri një shëtitje në Tiranë, duke biseduar dhe duke eksploruar Tiranën.

bodrum escort