Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Event

Text Resize

-A A +A
Në datën 22 Shtator 2016, në Universitetin POLIS, ora 15:30 do të shfaqet filmi "Rruga" nga Su Tomesen. 
Ky event  është pjesë e parapremierave të TAW – Tirana Architecture Weeks 2016.

Në datat 15-16 shtator, në Universitetin e Macerata-s, Itali, u zhvillua konferenca ndërkombëtare me temën "Rritja e Turizmit të Qëndrueshëm në Rajonin Adriatik-Jon përmes rikrijimit: roli i universiteteve dhe partneriteteve publike-private", ku n

Sot në datë 19 shtator nisi workshop-i i parë i Tirana Architecture Weeks, organizuar nga Universiteti POLIS, Observatori i Basenit Mesdhetar (OBM) dhe niTro Saggio. 

Në datat 14 - 15 - 16 Shtator, në Universitetin POLIS zhvillohet prezantimi i diplomave të sezonit të shtatorit.

Ul siparin Shkolla Verore e Komunitetit të Energjisë në Universitetin POLIS.
 
Burimet energjetike në kuadër të zhvillimit të qëndrueshëm- Dita e 5-të e Shkollës Verore.
 
Një lajm tjetër shumë i mirë për Universitetin POLIS !
 
Universiteti POLIS çertifikohet në nivel ndërkombëtar për cilësinë e menaxhimit institucional sipas standateve:
Nevoja e ligjit për rregullimin e burimeve energjetike- vazhdon punimet Shkolla Verore në Universitetin POLIS 
 
bodrum escort