Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Event

Text Resize

-A A +A
Të shtunën datë 08.04.2017, u zhvillua me sukses një nga aktivitetet më unike dhe më të bukura sociale-sportive, të Universitetit POLIS “Walking the City”.

Embellished C o n t e x t:
Workshop taught by visiting artist and professor Brooks Harris Stevens

Universiteti POLIS ka kënaqësinë të ftojë të gjithë personat e interesuar për të thelluar njohurite dhe për t’u kualifikuar me tej si Auditues Energjie të liçensuar; se që nga data 21.04.2017 në U_POLIS do të fillojë KURSI PASUN

 

Si pjesë e “Future Architecture Platform” nëpërmjet Tirana Architecture Week dhe Tirana Design Week, në datën 16-18 shkurt Universiteti POLIS mori pjesë në Konferencën vjetore (Matchmaking Conference) që u zhvillua në Ljubljane në kuadër të kësaj

Në datën 28 janar 2017, u zhvillua konferenca e dytë e Forumit të Pavarur të Rektorëve me temë "Ekonomia e dijes dhe tregu i Arsimit të Lartë në Shqipëri", në auditorin Aula Magna të Universitetit Evropian të Tiranës.

Për herë të parë, ditën e martë, 13 Dhjetor, ora 11:00, në Hollin Kryesor të Universitetit POLIS do të zhvillohet monodrama "Performance" nga aktori Marsias Lila.
 
bodrum escort