Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

Event

Text Resize

-A A +A

"Gjendje Pragnore", ekspozitë me piktura nga Kristina Rexhaj, studente në Universitetin Polis.

Kuruar nga petagogët Agron Mesi dhe Joana Dhiamandi.

Sot në datë 15 Maj 2017, në Universitetin Polis po zhvillohet prezantimi i gjeoportalit ASIG në kuadër të javëve të inovacionit 2017.

Të shtunën datë 08.04.2017, u zhvillua me sukses një nga aktivitetet më unike dhe më të bukura sociale-sportive, të Universitetit POLIS “Walking the City”.

Embellished C o n t e x t:
Workshop taught by visiting artist and professor Brooks Harris Stevens

Universiteti POLIS ka kënaqësinë të ftojë të gjithë personat e interesuar për të thelluar njohurite dhe për t’u kualifikuar me tej si Auditues Energjie të liçensuar; se që nga data 21.04.2017 në U_POLIS do të fillojë KURSI PASUN

 

Si pjesë e “Future Architecture Platform” nëpërmjet Tirana Architecture Week dhe Tirana Design Week, në datën 16-18 shkurt Universiteti POLIS mori pjesë në Konferencën vjetore (Matchmaking Conference) që u zhvillua në Ljubljane në kuadër të kësaj

Në datën 28 janar 2017, u zhvillua konferenca e dytë e Forumit të Pavarur të Rektorëve me temë "Ekonomia e dijes dhe tregu i Arsimit të Lartë në Shqipëri", në auditorin Aula Magna të Universitetit Evropian të Tiranës.

bodrum escort