Universiteti POLIS ёshtё themeluar me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr. 698, dt.11/10/2006, botuar nё fletoren zyrtare nr. 114 , faqe 4475 tё vitit 2006; Fituar akreditimin institucional dhe tё programeve nga MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencёs) dhe APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit tё Arsimit tё Lartё), nr.227, dt.22/07/2009 dhe nr.250, dt.14/06/2013. Me vendim tё Qeverisё Shqiptare, VKM nr.746, dt.24/10/2012, U_POLIS ёshtё njohur si IAL (Institucion i Arsimit tё Lartё) me status “Universitet”; dhe me urdhёr tё MASH nr.563, dt.19/11/2012 organizon Programin “Doktoratё”.

Gjuhët

TE REJA

Tashmë certifikimi ndërkombëtar është zyrtarizuar!
Ndonëse ky është akreditimi i tretë institucional të cilit POLIS i nënshtrohet që prej...

Forum Urban

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë në dy leksione të hapura të organizuara nga Universiteti POLIS me Prof. Pantelis Skayannis, Director of the Research...

Event

Sot, më datë 7 Dhjetor, ora 17:00, në Universitetin POLIS u zhvillua ceremonia e shpërndarjes së diplomave për vitin akademik 2016-2017.
Ky...

Nderkombetarizimi

Lidhje dhe Partneritete

Universiteti POLIS ka njё angazhim tё konsiderueshёm ndaj shkёmbimit ndёrkombёtar. U_POLIS ёshtё Universiteti i parё shqiptar nёnshkrues zyrtar...

Lexo me shume...

 

bodrum escort